Strunjire CNC Diamond CUT

Acest tip de finiaj va transforma jantele dumneavoastră în adevărate bijuterii, cu condiția să apelați la o echipă profesioniști. Este foarte important să aveți grijă în mâna cui lăsați jantele, deoarece un astel de finisaj realizat necorespunzător, poate distruge suprafața exterioară a jantei.

Dar mai întâi, despre ce e vorba cu acest tot mai popular CNC-Diamond CUT?

Pe scurt este vorba de un finisaj realizat printr-un strung cnc (computer numerial control). După ce janta a fost sablată/decapată și vopsită, ea este plasată pe un strung cnc și apoi strunjită în funcție de modelul jantei. Operațiunea este realizată computerizat, dar este nevoie de măiestrie și multă experiență pentru a calcula exact unde, cât și cum trebuie aplicat strungul. Ca și în cazul oricărei alte operațini, cu cât un utilaj folosit este mai performant și mai avansat tehnologic, cu atât rezultatele vor fi mai precise și bune, diminuându-se riscul unor situații neplăcute. La Vopsitelectrostatic.ro am investit foarte mult într-un strung de ultimă generație pentru a ne asigura că nu ne vom strica reputația cu lucrări mediocre și că le vom asigura clienților noștri cele mai bune rezultate.

Comparativ cu alte ateliere care declară că realizează astfel de finisaje, noi le facem singuri – in house- fără intermediari, asumându-ne întregul risc, dar având astfel posibilitatea să oferim și cel mai bun preț de pe piață. Ca și în cazul vopsirii în câmp electrostatic, riscurile deteriorării jantelor sunt mari atunci când se lucrează prin improvizații, prin urmare vă recomandăm încă o dată să vă informați în legătură cu utilajele folosite la atelierele la care veți apela.

Foarte important este ca după realizarea finisajului, pe jantă să fie aplicat un strat protector. La Vopsitelextroatatic.ro vrem ca jantele nu doar să impresioneze estetic, prin frumusețea lor, dar vrem ca efectul să fie păstrat pentru o perioadă cât mai lungă – de aceea în atelierul nostru folosim un lac protector special pe toate jantele pe care le tratăm termic. Adițional, clienții noștri pot opta pentru un lac ceramic, ce va adăuga un plus de rezistență jantelor.