Indreptare jante

Oricât de atenți am fi, mai devreme sau mai târziu, jantele noastre ajung să fie deformate. Fie că vorbim de gropi sau denivelări sau borduri, efectul este acelaș: muchia jantelor pe interior sau pe exterior își schimbă forma și începem să simțim niște vibrații în timp ce conducem mașina. Uneori aceste vibrații sunt mai puternice, alteori, nu simțim nimic și descoperim că jantele sunt strâmbe doar ca urmare a unei verificări în service. Oricare ar fi situația, este recomandată îndreptarea jantelor, atât pentru siguranța dumneavoastră cât și pentru a prelungi viața anvelopelor.

Cum se face o verificare de jante la noi la atelier? 

Pentru ca o jantă să fie considerată ca fiind dreaptă, ea trebuie, atunci când se învârte, să formeze un cerc perfect rotund. Acest lucru se verifică punând janta pe un aparat special, care va învârti janta. Dacă jantele sunt strâmbe veți putea observa cu ochiul liber, chiar în timpul verificării acest lucru.

Atelierul nostru oferă servicii de îndreptare jante într-un timp foarte scurt. În general lucrările de îndreptare de jante sunt predate în aceeași zi. 

Contactati-ne pentru mai multe informatii!