Vibrofinisare Jante

Ce este virbofinisarea?

Tehnologia de prelucrare prin vibrofinisare are aplicații multiple, începând de la debavuarea pieselor metalice, ștanțate sau prelucrate prin așchiere până la finisarea și lustruirea suprafețelor acestora.

Prelucrarea are loc prin acțiunea unor corpuri abrazive de dimensiuni mici sau a unei paste abrazive asupra pieselor de prelucrat, antrenate împreună într-o mișcare vibratorie, într-o cuvă, în prezența unei soluții de activare.

De sa alegi vibrofnisarea ca metoda de reconditionare a jantelor?

Vibrofinisarea este în România o tehnologie încă foarte puțin cunoscută, mai ales ca procedeu de recondiționare a jantelor, dar atelierul nostru a devenit, începând cu anul 2014, pionier în propagarea acestui tip de recondiționare. Jantele recondiționate prin vibrofinisare sunt spectaculoase și ies imediat în evidență. Dacă doriți să aveți un set de jante special, complet diferit de cele care se pot vedea zilnic pe drumurile din România, vibrofinisarea este alegerea cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Cât dureaza o astfel de reconditionare de jante?

Vibrofinisarea este una din recondiționările de jante care durează cel mai mult, deoarece fiecare jantă trebuie să treacă prin 3 etape a câte 24 de ore fiecare de prelucrare. Timpul estimativ pentru o astfel de lucrare este de minim 7 zile lucrătoare.

Nu toate modelele de jante permit o astfel de recondiționare. În cazul în care doriți să aflați dacă modelul dumneavoastră de jante poate fi recondiționat prin vibrofinisare, avem rugămintea să ne trimiteți dimensiunea jantelor dumneavoastră împreună cu o poză a acestora.