Hotel Cauciucuri

Doriți să aveți mai mult spațiu și mai puține bătăi de cap cu anvelopele atunci când trecem de la un sezon la altul? Nu aveți un spațiu dedicat sau un garaj unde să depozitați anvelopele, dar doriți să le păstrați în condiții optime?  Atelierul nostru vine în sprijinul dumneavoastră oferind clienților săi servicii de depozitare a anvelopelor sau a jantelor în cele mai bune condiții, pentru sezonul de iarnă/vară. Noi facem toată treaba, iar dumneavoastră  vă relaxați  știind că anvelopele dumneavoastră sunt în siguranță! 

Aflate intr-un spatiu special conceput pentru depozitare, anvelopele dumneavoastra vor fi ferite de lumina si umezeala, pastrandu-si astfel toate proprietatile, iar dumneavoastra veti avea mai putine griji si mai mult timp liber!

Perioada de depozitare este de minim 6 luni de zile și poate fi prelungită. Perioada de facturare poate fi de 6 sau 12 luni. Plata se efectuează în funcție de preferința clientului: în avans ori la preluarea ulterioară a jantelor/anvelopelor. 

Serviciile de care se bucură clienții hotelului nostru de anvelope și jante sunt: 

  • inspectarea vizuală a stări jantelor
  • verificarea adâncimii canelurilor
  • verificare benzii de rulare
  • inspecția vizuală a carcasei anvelopei
  • verificarea presiunii pentru anvelopele cu jantă (pentru roți complete: jante+anvelope)
  • emitere contract de depozitare și aplicare etichete de identificare

Beneficiati de o reducere de 50% la îndreptarea jantelor*, daca veti opta pentru reconditionarea acestora, prin vopsire în câmp electrostatic/strunjire cnc diamond cut

*Promoția se referă la clienții care au închieiat un contract de păstrare a jantelor și anvelopelor în regim hotelier și se referă strict la jantele menționate în contract.

Lista de preturi:

DIMENSIUNEDOAR ANVELOPEANVELOPE+JANTE
R15-R16-R17140 ron/set160 ron/set
R18-R19-R20160 ron/set180 ron/set
R21-R22180 ron/set200 ron/set

Prețurile se aplică per sezon (șase luni de zile, de la data întocmirii procesului verbal de predare).