Vulcanizare - Montaj - Echilibrare

"Fapte nu vorbe"

Acesta a fost motto-ul nostru încă din primii ani de înființare, acum mai bine de 2 decenii. Fiind o afacere de familie, am dorit să fim recunoscuți în primul rând prin calitatea serviciilor oferite.

De aceea, am investit constant în modernizarea aparaturii atelierului nostru, precum și în cursurile de specialitate ale angajaților noștri.

Am devenit astfel unul din puținele ateliere din București unde poți găsi utilaje de ultimă generație, dar și locul unde vei putea fi discuta cu o echipă de profesioniști, cu peste 15 ani de experiență fiecare. 

Atelierul nostru va asigura:

Aparatura de ultima generatie CORGHI

Dacă nu știi cine sunt cei de la CORGHI, îți spunem noi: este una dintre cele mai profesioniste și premium firme producătorare de utilaje service auto. La atelierul nostru de recondiționare jante, lucrăm numai cu utilaje de ultimă generație premium CORGHI.  

Tehnologie montare fara levier

Asigurăm 100% siguranța jantelor recondiționate în timpul montajul, folosind o aparatură premium din industria auto: CORGHI specializată în tehnologia "fără levier". Montajul anvelopelor la atelierul nostru se face fara contact direct cu janta. Astfel se elimină complet riscul zgârierii jantei.

Echilibrare dinamica cu laser de precizie

Montajul anvelopelor este urmat de echilibrarea roților cu un utilaj de diagnoză CORGHI Bluelight, dotat cu lasere de măsurare a bătăii jantei și a anvelopei, pentru alegerea și poziționarea corectă a roților pe mașină. 

Servicii de vulcanizare

Reparăm anvelope ce prezintă înțepături sau tăieturi, încărcare azot etc.